Dashboard

Dashboard

Mini implantati
Maili ali veliki, jednodjelni implantati
OSSTEM MS ili mini implantati mogu biti Narrow ridge, Denture ili Privremeni. Narrow ridge mini implantati služe za izradu krunica, najčešće se koriste za nadomještanje jednog zuba. Denture mini implantati služe za izradu rada na protezu, pomoću kojih se može prilagoditi i fiksirati stara proteza ili izraditi nova. Privremeni implantati služe za fiksaciju privremenog rada, implantiraju se privremeno (ne integriraju se, fiksacija je samo mehanička) te se vade nakon što se stavi finalni rad na prave implantate.

Mini implantati su jednokomadni, što znači da su implantat i nadogradnja spojeni i implantiraju se u jednom komadu. Narow ridge i Denture implantati dolaze u u širinama 2.0, 2.5 i 3.0, a privremeni u širinama 2.8 i 2.5. Dostupne dužine su 10.0, 13.0 i 15.0.
MS IMPLANT KATALOG PREUZMITE OVDJE
Narrow ridge - namjenjen je za implantaciju u području gdje je uska kost, nadomješta jedan zub. Implantat i nadogradnja su u jednom dijelu, što u kombinaciji s dizajnom mikro navoja koji raspršuje sile daje ovom implantati veliku čvrstoću i otpornost prema žvačnim silama. Dizajn tijela, nadogradnje i navoja omogućava lakši ulaz implantata u kost te dodličnu inicijanu stabilnost.

Denture - namjenjen je za implantaciju u području gdje je uska kost, nadomješta više zubi. Najčešće se koristi kod pacijenata bez/s malo zubi, gdje se na minimalno 4 implantata učvršćuje proteza/most. Mikro navoji na vrhu pomažu distribuirati žvačnu silu što pomaže u slučaju opterečenja implantata odmah nakon ugradnje. Kuglična struktura nadogradnje zbog spoja s O-ring nastavkom. Mogućnost izbora visine 2 ili 4 ovisno o visini gingive. Dizajn tijela, nadogradnje i navoja omogućava lakši ulaz implantata u kost te dodličnu inicijanu stabilnost.

Privremeni implantat - služi za stavljanje privrmenih krunica/proteza odmah nakon implantacije. Vrat implantata dizajniran je tako da može kompenzirati smjer i može izdržati velike sile. Ovo je vrlo jednostavan način na koji možete izraditi privremeni rad za pacijenta uz pomoć privremenih titanijskih kapica i lab analoga. Dizajn tijela, nadogradnje i navoja omogućava lakši ulaz implantata u kost te dodličnu inicijanu stabilnost.